Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Serwer minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam stworzyłem serva minecraft.

Serwer stworzyłem na pukawce.

Ma on 11 slotów.

Lokalizacja niemiecka!!

Wszystko dobrze działa, ale kiedy wchodzę na serva wyskakuje mi błąd (chyba jakoś tak) "User not premium"

Niewiem co zrobić !! PomocyJestem zielony w te klocki!!

zainstalowane pluginy:

Bukkit 1.2.5-R0.1 (Minecraft 1.2.5) Recommended Build

Bukkit Citizens v1.1.6 (1.1-R4)

Bukkit Essentials v2.9.1 1.2.4-R1.0

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Weteran
Opublikowano

Bo serwer jest włączony tylko dla posiadaczy gift-code czyli premremium w ustawieniach zmień tak:

z:

online-mode:true

na:

online-mode:false

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Powinieneś dostać dane do FTP, pobierasz FileZille, wklepujesz dane, szukasz folderu z serwerem (Może to być katalog główny) następnie szukasz pliku "Server.properties" a potem włączasz go i zmienasz "Online-Mode: True" na "Online-Mode: False"

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

• 1 rok później...
Opublikowano

Wybaczcie ze odswieżam Wątek jestem nowy na forum ale mam BIG problem wiem jak sie serwer stawia itp wszystko robie z pamięci wiec z tym problemu niemam stawialem juz dziesiątki razy, ale problem pojawił sie teraz za ostatnim razem tak jak zawsze zmieniam Online mode na false wpisuje ip itp itd... gdy wchodze w MC chce wejsc na serwa " USER not premium" pomyślalem ze zapomnialem zmienic czy cos wchodze w propeties i fakt jest true... to jeszcze raz na false i problem sie powtarza.... postawiłem serwer na nowo i nic nie dało cały czas samoistnie mi z False zmienia na True co robić ??!!??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...